Airasia dengan tambang murah

by - Wednesday, October 30, 2013

Assalamualaikum
Terbang dengan AIRASIA menang murah, siapa kisah dengan service yang tidak menandingi MAS, yang penting sampai dengan selamat :D kan...Pada 24 oct yang lalu sha untuk kali keduanya memijak bumi KL dengan menaiki AirAsia semurah RM 39 siapa yang teringin nak bercuti, rajin2 lah check AIRASIA

2jam lebih duduk atas kapal terbang, memang penat, tapi alhamdulilah dengan AIRASIA sha dapat pergi ke KL dan Penang..haha..maaf tiada entry pasal penang..
Dan ini entry khas buat AIRASIA sebab bagi tambang murah :P
harap2 bulan 4 murah lah lagi yaaa~

You May Also Like

5 Comments

  1. amboi bukan main anak dara dapat naik free ye....salam blogging.

    ReplyDelete
  2. setakat ni air asia memang menyediakan tambang yang murah. lagi satu jetstar...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Sya.. lama Kak Ros tak singgah sini.. Sya apa khabar?..

    kalau murah, lebih baik gunakan peluang yang ada kan..

    ReplyDelete
  4. Teringin nak beli ticket murah murah ni. Tapi takut ada tax tersembunyi je T_T Tak pandai sgt bab bab camni

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)