Aeril dan Wawa Zainal akui telah bernikah 2 kali

Sekarang ini sedang berlangsung sidang media khas di Neo Damansara berkaitan isu Aeril Zafrel & Wawa Zainal yang di’katakan sudah bernikah oleh sebuah akhbar hujung minggu lalu.
Pengakuan awal dari Aeril Zafrel dan Wawa Zainal petang ini mengejutkan semua pihak kerana mereka mengakui sudah bernikah kali pertama pada 25 Februari 2012 dan kali kedua pada 5 Februari 2013.
“Ya, saya dan Wawa sudah bernikah. Kami bernikah di Taman Datuk Harun, Petaling Jaya. Jadi, status anak saya yang dihebohkan selama ini sudah terjawab,” jawab Aeril Zafrel.
Jelas Aeril Zafrel, pernikahan kali pertama dibuat tanpa didaftarkan dengan pejabat agama tetapi terpaksa melangsungkan akad nikah kali kedua sebagai menghormati permintaan keluarga perempuan sebelum ia didaftarkan secara rasmi.
Berikut merupakan dua keping gambar yang di’ambil ketika majlis pernikahan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal. Harap dengan pengakuan pasangan ini semua sudah berpuas hati.
#40 Aeril Zafril & Wawa Zainal Akui Sudah Berkahwin - ROTIKAYA
#39 Aeril Zafril & Wawa Zainal Akui Sudah Berkahwin - ROTIKAYA
sumber : http://www.rotikaya.com/aeril-zafril-wawa-zainal-akui-sudah-berkahwin/

#kenapa perlu rahsiakan perkahwinan? sedangkan perkahwinan wajib dihebohkan sebab takut fitnah, apapun, dorang ada alasan tersendiri dan hanya Allah sahaja yang tahu..

1 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Previous Post Next Post