1st time naik LRT

, , 14 comments
Assalamualaikum

1st time naik LRT muka sangat lah excited dan penat sebab dari hotel di Bukit Bintang nak ke Masjed Jamek tersangatlah jauh :( even guna LRT huhu..patah kaki..request kasut roda plesss !!

tapi sha suka naik LRT, guess what ? di Sabah tiada benda tu, sebab sangat jimat masa dan jimat duit, lagi..sha suka masukkan token :P sakai !!!

shopping time ~~

14 comments:

  1. in my country brunei pun xde LRT huhu :D

    ReplyDelete
  2. Memang best naik lrt, ktm dan seangkatan dengannya sebab murah,jimat dan cermat.hehehe

    p/s: Bnyaknya dia shopping.

    ReplyDelete
  3. dah lama tak naik LRT...dulu masa 1st time naik...memang jadi jakun sekejap. tengok sana sini...hehe

    ReplyDelete
  4. wah naik lrt..
    wah shoping sakan
    wah sampai peneng
    wah wah wah..hihihih...

    ReplyDelete
  5. hahaha ok. sy pun jrg naik lrt sbb jrg turun kl hehe tapi lagi suka naik lrt kalau ad di kl. sng nak bergerak

    ReplyDelete
  6. amboi..jalan2 ker dear..heee...buat pa kat keyel?

    ReplyDelete
  7. 1st time naik ktm ,mabuk kejap , nk termuntah . Hikhihik . Sanggup nak keluar drpd ktm semata-2 nk cari toilet . Parahhhh ah time tu .

    ReplyDelete
  8. bestkan naik lrt :)

    sijuk je.. byk borong ye

    ReplyDelete
  9. Jom join GA ni http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  10. hehehe..husna pon p kl hari tu 1st time naik LRT..=P

    take care sha!! =)

    ReplyDelete
  11. memang best naik lrt..cepat sikit dari komuter :)

    ReplyDelete
  12. haha..ima pun 1st tme naik LRT minggu lepas..best la jugak.skjp2 je sampai ke destinasi..haha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)