Showing posts from October, 2013Show all

1st time naik LRT

Assalamualaikum 1st time naik LRT muka sangat lah excited dan penat sebab dari hotel di Bukit Bintang nak ke Masjed Jamek tersangatlah jauh :( even guna LRT huhu..pata…

Read more

Exam dah Habis !!

Assalamualaikum Alhamdulilah..exam dah habis kemarin, lepas habis ja terus hantar barang dirumah Telipok, lepas tu gerak balik ke UiTM sebab besok ada Event Di Kudat..hih…

Read more

Hi October

Assalamualaikum Laptop still ada masalah..jadi sha tersangatlah tak dapat nak update blog..huhu..sodih~ well since hari ni dah masuk 1st of october..and I welcomed that m…

Read more