01 September 2013

The Mortal Instrument : City of Bones


Assalamualaikum

Kemarin pergi tengok wayang dengan girlfriend, lama dah tak pijak panggung wayang, so nak release tension..jom teng Mortal instrument..memang best..actually nak pergi sebab nak tidur ja..tau2 tak dapat tidur sebab movie nie best, kena lagi sound effectnya..mana lagi 1st jalan cerita yang anjing bertukar jadi syaitan tu, dah berteriak haha..


Sha suka tengok heroin dari hero dia..cute ja perempuan ni..kalau korang nak tahu jalan ceritanya..google ja..tapi kalau nak tahu menarik atau tak..tengok lah sendiri hihi..

ENJOY !!
Post a Comment