08 September 2013

Tempahan Edit Blog Tutup



Assalamualaikum

Sorry ya..sha terpaksa up entry yang tempahan edit blog closed untuk seketika..macam biasa final exam dah nak dekat..so sha nak fokus dengan study..kalau nak sewa tapak boleh email sha @ PM kat FB

Doakan sha untuk final semester ya..dan sorry menghampakan korang untuk edit blog..Tempahan edit blog suggestion : Nabila Medan..terer~

Oh ya..Tempahan akan open balik pada akhir bulan October..insyallah..bagi yang nak cuci mata tengok design boleh lah klik sini..thankss