Mystic Masquerade Night 2013

, , 1 comment

Assalamualaikum

Rabu lalu my course mate buat satu dinner dimana DBS and DBST bergabung untuk memeriahkan dinner tersebut, sha memang dah lama tak pergi dinner..so memang enjoy juga lah..

Ikut tema, so kena pakai apa jenis topeng..pergi 1B beli kat Daiso..senang cerita :P

so sha pilih color gold, sebab ?? entah !! haha

Part paling menarik adalah MAKAN TIME !! 5 jenis makanan disediakan..sorry tak sempat nak snap gambar..dah kebulur dah time tu :P

piring masih suci lagi..haha

ini antara classmate yang pergi dinner tu..most of them adalah perempuan..

and they are my beautiful ladies..with Sir Kay in the middle

Part 6 dah sekarang..nanti tak tahu dapat jumpa ka lagi dengan dorang2 ini..rasa macam nak update pasal dorang ja..huhu..apa kan daya sangat busy minggu ini...BTW, ini sahaja yang mampu dikongsikan :P

enjoy !

1 comment:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)