Exam Fever

, , 7 comments

Assalamualaikum

Alhamdulilah kemuncak telah tiba, dan masa untuk stress kini bermula, yang sebelum ni teramatlah busy..dengan presentation bertubi2, test berlambak..quiz dan assignment jangan cakap lah kan..huh~ itulah kehidupan pelajar yang sebenar..

Beberapa hari lagi akan keluar dari UiTM..lepas tu nak enjoy sekejap sebelum merancang nak cari kerja..huhu..

so korang doakan sha semoga dapat jawab exam dengan tenang ya :)


7 comments:

  1. good luck !! dah nak grad ke? saya semester depan sem last..huhu

    ReplyDelete
  2. sabarlah.. ni dugaan untuk pelajar :)

    gud luck.

    ReplyDelete
  3. goodluck...semoga dapat grad dengan cemerlang!.^^

    ReplyDelete
  4. moga dapat buat yang terbaik untuk exam..

    ReplyDelete
  5. goodluck sis :) uishh takut pulak nak jejak ke alam U ni . makin seram

    ReplyDelete
  6. Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..Done follow kat sini..
    Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)