Blogger yang meraih Readers dengan cara yang salah !! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 8, 2013

Blogger yang meraih Readers dengan cara yang salah !!


Assalamualaikum

Alhamdulilah blog kini mencecah 2K followers, apa nak buat dengan follower sebanyak ini? hanya ucapan terima kasih kerana menyokong blog sha..ada something disini..bertuah ya follower ke 2K..bukan bermaksud follower yang sebelumnya itu tidak bertuah, namun merekalah yang menyebabkan bertambahnya readers dalam blog sha..thanks alot !

So topik yang sha nak bincangkan dengan korang, blogger yang mana readers yang datang dengan cara yang salah..faham kan maksud sha? ahh..boleh tengok Facebook sekarang, mesti nampak Fan page yang mana bergosip tentang artis, cerita itu..ini, dan paling sedih, membuka aib orang lain semata-mata nak meraih bilangan readers..

apalah maksudnya kalau meraih readers dengan cara sebegitu??
apa pandangan korang?


15 comments:

  1. hah, tau tak pe. kadangII cerita entah pape yang diupdate. maksudnya ada yang tak manis untuk kita tengok, baca. maklumlaa sekarang boleh dikatakan semua kategori ada fb, blog. if yang dah dewasa tu boleh berfikir. yg masih kecil. mesti mudah terpengaruh kannn.

    ReplyDelete
  2. Sy pun ada nampak juga... fanpage yg suka meraih reader dgn cara yg salah. Sg2 berdosa! Pastu dikaburkan gambar ingatkan kenapalah, rupanya nothing pun... penipu...

    ReplyDelete
  3. Saya sgt berterima kasih dan rasa sgt bertuah sbb jd follower ke 2000 (ayat skema tahap gaban) hahaa! Btw, keep it up sha. <3

    ReplyDelete
  4. waaa.. 2001 Fllwr sudah.. awesome~~ hehehe

    ReplyDelete
  5. solehah pn xtau nk komen cmne.tpi sllunya mcmtula kebanyakan blogger.urmmm

    ReplyDelete
  6. dapat dosa free coz jaga tepi kain artis hahaha.

    ReplyDelete
  7. Ade jugak yg bagi hadiah kt blogger lain pastu blogger yg terima hadiah tu pon sayang lah kt si pemberi ni... Baru nk sayang lepas bgi hadiah. Cara rasuah tanpa sedar.....

    ReplyDelete
  8. Memang salah. Memang akan dapat readers and views berjuta-juta. Habis tu berjuta-juta hitam dosa itu siapa nak jawab?

    Tahniah lah followers dah naik :p

    ReplyDelete
  9. tahniah sha.
    akak pon tak minat la dengan cara macam tu. buat apa nak cerita pasal keburukan orang lain.

    ReplyDelete
  10. Kalau kita buka aib orang lain, kelak Allah akan buka aib kita.

    ReplyDelete
  11. salah dan betul, di manakah perbezaannya...? tidak semestinya yg btl itu btl dan yg slh itu slh...

    blogger2 yg buat entry mengenai artis segala bagai tu termasuk yg mengaibkan org lain tu rasa-rasanya bkn cara yg salah.. mereka hanya sekadar berkongsi perkara sebenar...

    tak blh la nak ckp buat benda2 tu semua salah, haram dan dapat dosa.. mcm mna dengan berita...? melodi...? surat kabar...? 999...? mereka juga lakukan perkara yg sama bkn hanya bezanya ialah platform yg digunakan..

    benda tu salah dan dpt dosa...?? aikk, tk kn la korang tak tengok langsung semua tu... 999 pun tk pnh tengok...? klu btl benda tu salah dan dapat dosa, jd yg korang tengok n layan jugak benda tu apa crta...? yg berkongsi mklumat dpt dosa, tp yg menjadi supporter dengan cara layan benda2 tu tk berdosa pula...?

    pelik bin ajaib... tepuk dada, tanya iman... hanya sekadar pendapat sebagai anonymous yg ingin di kongsikan :D

    ReplyDelete
  12. http://mrsexotic.blogspot.com/2013/09/segmen-hi-there.html Jom join ! tempat pertama dapat top up RM5 Maxis! ^_^

    ReplyDelete
  13. saya harap saya tak buat camtu la.. takut nak mengaibkan orang. pernah kena sekali dulu bila mana seseorang itu terasa dgn penulisan saya. then after that, saya tak mahu menulis tentang org lain secara beremosi begitu.. thanks sha =)

    ReplyDelete
  14. tajuk xkena dgn entry, pastu nak bt fitnah.. aishhh.. just be yourself

    ReplyDelete
  15. wah 2K follower tahniah lah mmg terbaik !

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad