Berminat untuk cari income dengan modal yang murah

, , 5 comments

Assalamualaikum

Terarik dengan tajuk entry? alhamdulilah, korang terpanggil untuk mencuba satu business baru dimana ianya semudah ABC, dibawah sha terangkan secara ringkas dan padat mengenai NMGnetwork

  • NMG bukanlah MLM
  • NMG bukanlah skim cepat kaya
  • NMG tak perlu modal ribu-ribu
  • NMG tak paksa cari orang
  • NMG sudahpun menyelidik bahawa plan perniagaan mereka adalah HALAL di sisi agama Islam.
  • NMG tak perlu jual barang
  • NMG akan tetap beri bonus sebagai pulangan keuntungan untuk "sleeping partner" mereka walaupun kita tidak mencari ahli.
  • NMG punya modal paling tinggi hanya RM120 sahaja dan paling rendah adalah RM40. Pilih yang mana anda mahu laburkan..
  • NMG memberi bonus tajaan kepada mereka yang berkerja kuat & banyak mendapat ahli.
  • TIDAK AKAN RUGI JIKA ANDA JOINT NMG NETWORK, MALAH LEBIH RUGI JIKA ANDA HANYA TERUS TERTANYA-TANYA DALAM KEADAAN PENUH RASA SANGSI.
  • Jangan risau...daftar percuma ja~
Untuk info selanjutnya PM sha di sini

5 comments:

  1. selamat berjaya kawan-kawan. selamat menabung.

    ReplyDelete
  2. menarik ni, thanks for sharing dear...

    ReplyDelete
  3. menarik laa sha
    wah blog lg tambah kiut miut laa

    ReplyDelete
  4. tak perlu jual barang ?
    lepas tu nk crik org sruh join then ita dpt komisen dr orgyg join tu je ke?

    xd brg nk jual mne nk dpt income?
    muskil ni..
    explain pleaese :)

    ReplyDelete
  5. GUd Luck...

    haha btw meh singgah blog ada khidmat ilustration cartoon semurah rm5 sahaja taw hehe
    http://lollista.blogspot.com/2013/09/tempahan-free-telah-tutup.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)