09 September 2013

Berminat untuk cari income dengan modal yang murah


Assalamualaikum

Terarik dengan tajuk entry? alhamdulilah, korang terpanggil untuk mencuba satu business baru dimana ianya semudah ABC, dibawah sha terangkan secara ringkas dan padat mengenai NMGnetwork

  • NMG bukanlah MLM
  • NMG bukanlah skim cepat kaya
  • NMG tak perlu modal ribu-ribu
  • NMG tak paksa cari orang
  • NMG sudahpun menyelidik bahawa plan perniagaan mereka adalah HALAL di sisi agama Islam.
  • NMG tak perlu jual barang
  • NMG akan tetap beri bonus sebagai pulangan keuntungan untuk "sleeping partner" mereka walaupun kita tidak mencari ahli.
  • NMG punya modal paling tinggi hanya RM120 sahaja dan paling rendah adalah RM40. Pilih yang mana anda mahu laburkan..
  • NMG memberi bonus tajaan kepada mereka yang berkerja kuat & banyak mendapat ahli.
  • TIDAK AKAN RUGI JIKA ANDA JOINT NMG NETWORK, MALAH LEBIH RUGI JIKA ANDA HANYA TERUS TERTANYA-TANYA DALAM KEADAAN PENUH RASA SANGSI.
  • Jangan risau...daftar percuma ja~
Untuk info selanjutnya PM sha di sini

5 comments:

  1. selamat berjaya kawan-kawan. selamat menabung.

    ReplyDelete
  2. menarik ni, thanks for sharing dear...

    ReplyDelete
  3. menarik laa sha
    wah blog lg tambah kiut miut laa

    ReplyDelete
  4. tak perlu jual barang ?
    lepas tu nk crik org sruh join then ita dpt komisen dr orgyg join tu je ke?

    xd brg nk jual mne nk dpt income?
    muskil ni..
    explain pleaese :)

    ReplyDelete
  5. GUd Luck...

    haha btw meh singgah blog ada khidmat ilustration cartoon semurah rm5 sahaja taw hehe
    http://lollista.blogspot.com/2013/09/tempahan-free-telah-tutup.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)