Showing posts from September, 2013

BRINGING NINETOLOGY ONTO THE NEXT UPSCALE LEVEL

In conjunction with Malaysia’s 56th Independence Day, Ninetology Malaysia has officially launched its Flagship Touch Point at Plaza Low Yat, Malaysia’s Largest IT Li…

Read more

update via handphone

Assalamualaikum Ok..laptop ada masalah sekarang..sha dah minta kwan tolong tengokkan..susah juga nak update guna handphone yang kurang canggih haha..btw..besok sha ak…

Read more

Durian ohh durian

Assalamualaikum ahh terbeliak mata tengok durian sebesar kepala..wahh..heaven sungguh kalau dapat makan...memang sedihlah sebab dikala musim durian ini, sha tak…

Read more

CONTEST: TEKA WARNA BAJU PENGANTIN BY MAMA DARWIISH

klik banner kalau nak join tauu Assalamualaikum nak cuba nasib teka baju pengantin..mana tahu lepas ni ada chance nak pakai :P ok sha teka warna pink &…

Read more

Exam Fever

Assalamualaikum Alhamdulilah kemuncak telah tiba, dan masa untuk stress kini bermula, yang sebelum ni teramatlah busy..dengan presentation bertubi2, test berlam…

Read more

Segmen 1st Mama

klik banner kalau nak join ya :)

Read more

BE kedua di bulan September - Olay JAS Bundle

Assalamualaikum syukur alhamdulilah, dapat juga BE kedua pada bulan september ini, dapat kemarin..tapi busy tak dapat buka blog..ramai juga blogger dapat BE ini…

Read more

Segmen Mencari Like by Sharina

Assalamualaikum Segmen kali ini, like fan page..mudah dan senang..objektif untuk menambahkan like.. tiada hadiah sediakan..kalau nak join segmen sha dengan FD…

Read more

Design Blog : Murah atau Mahal?

picture credit to google.com Assalamualaikum Sha terpanggil untuk menyuarakan pendapat mengenai design blog yang semestinya antara designer yang mengambil te…

Read more

Mystic Masquerade Night 2013

Assalamualaikum Rabu lalu my course mate buat satu dinner dimana DBS and DBST bergabung untuk memeriahkan dinner tersebut, sha memang dah lama tak pergi dinner.…

Read more

Gambar Kad Kahwin Handphone Samsung

Read more

Berminat untuk cari income dengan modal yang murah

Assalamualaikum Terarik dengan tajuk entry? alhamdulilah, korang terpanggil untuk mencuba satu business baru dimana ianya semudah ABC, dibawah sha terangkan sec…

Read more

Segmen Follow Me by Salamah Ishak

Klik banner kalau nak join ya :)

Read more

Blogger yang meraih Readers dengan cara yang salah !!

Assalamualaikum Alhamdulilah blog kini mencecah 2K followers, apa nak buat dengan follower sebanyak ini? hanya ucapan terima kasih kerana menyokong blog sha..ad…

Read more

Tempahan Edit Blog Tutup

Assalamualaikum Sorry ya..sha terpaksa up entry yang tempahan edit blog closed untuk seketika..macam biasa final exam dah nak dekat..so sha nak fokus dengan …

Read more

Segmen Sabtu by Emas Putih & Dedeq

Sha guna DIGI :)

Read more

Pengalaman mencari kerja dengan hijab

Assalamualaikum Nak share sedikit pasal pengalaman mencari kerja dengan hijab atau bahasa melayunya..tudung tapi sejauh mana sesebuah syarikat akan mengambil pe…

Read more

Set Cadar Patchwork Cantik !!

Assalamualaikum Tengahari ni nak promote satu business jual set cadar patchwork yang sangat cantik dan best dipakai..tengok ja ketebalan set cadar tu yang empuk…

Read more

Betulkan ayat yang terkeluar dari Post Entry

Assalamualaikum, Readers Ramai yang tanya sha tentang masalah ini, maaf sebab lambat buat penyelesaianya, sha try cari di google, langsung tak jumpa..atau keywo…

Read more

1st BE on September - DiGi Prepaid Project Zoom

Assalamualaikum Hye korang..baru terupdate blog..kecian kan..sha baru habis quiz tadi..so rindu nak update..alhamdulilah UV still maintain even blog terabai..…

Read more

Berbaju Kurung ke Pesta Arak Merderka

KUALA LUMPUR - Sambutan ambang merdeka yang sepatutnya berlangsung dengan penuh kesyukuran dicemari pesta minuman keras oleh pengunjung beragama Islam di sebuah k…

Read more

Edit Blog Lynn - Shaklee Agent

Assalamualaikum Seharian siapkan blog tempahan terakhir untuk minggu ini..belum tengok design sebelum ini?..check it out here ..so Agent Shaklee sangat bany…

Read more

Segmen BKF by SH

[ Satu , dua , tiga ] thanks :)

Read more
Load More That is All