Edit Blog Service by Opzzpinky

, , 4 comments

Sempena 50 Design blog sha, sha nak tukar cara edit blog sha, dan improve skill serta creativity dalam designing ni, support me..please :)

Syarat Wajib
  • Ada blog
  • Pembayaran melalui Maybank sahaja
  • Blog Tidak TERGESA-GESA untuk disiapkan
  • Sanggup untuk TUNGGU TURN
  • Perubahan hanya boleh dilakukan 3kali selepas edit blog, dan sekiranya salah bagi info akan dicas RM 5
Info Tambahan
  • Backlink pada Footer korang
  • Sekiranya blog hendak disiapkan cepat, RM 5 akan dikenakan (nyatakan awal)
Berminat?
  • PM ke Fan Page untuk Pertanyaan dan Pembayaran
  • Sha akan tentukan bila sha akan edit blog kamu mengikut turn, dan list akan diupdate dari masa ke semasa diruangan Notice Board -sidebar
  • Isi BORANG EDIT BLOG secara online di SINI
Pakej yang sha perbaharui


Harga murah kan? masih mampu nak bayar.. sebab apa naik sikit ja..sebabnya sha akui edit blog bukannya mudah..nak designing sesebuah blog bukan mudah..lagi2 nak redesign bila customer nak itu..lepas tu tukar pula yang ini..so far, customer2 sha semua baik2 belaka..jarang sha kenakan cas bila dorang nak tukar itu ini..alhamdulilah..

Hasrat sha sebenarnya nak bantu blogger untuk kemaskan blog mereka, selain dari mengasah kemahiran edit blog sha..

Jom tengok My Design Edit Blog

4 comments:

  1. salam..mcm mana nak backlink ni kawan?? hehe

    ReplyDelete
  2. mcm x berpatutan je harge.. huhu

    ReplyDelete
  3. kalau org lain buat servis, siap bayar untuk beli full template lagi, dia akan bg izin (licensed) untuk kite remove backlink kt bawah tu..

    ni terbalik, kite yang bayar, edit blog je pon bukan design full template, siap mesti kene letak backlink lagi.. huhu..

    ReplyDelete
  4. Blog yang kemas dan cantik mudah menjadi tarikan pengunjung.

    Jika saya melihat sendiri blog opzzpinky pun saya percaya penuh sha mampu buat yang terbaik.

    Orang mampu berkata " ala mudah saja untuk bina blog"
    cuba dulu baru berkata-kata.
    Apapun teruskan usaha membantu blogger baru. Tahniah Sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)