02 August 2013

Nuffnang disebalik Ramadhan


Assalamualaikum

alhamdulilah kini duit di Nuffnang dah boleh cashout..even taklah sebanyak korang tapi titik peluh hasil blog ini sendiri..hihi..untuk pengetahuan korang BE pertama bertandang tanpa sha ketahui (bulan jun)..itu perkara biasa lagi blogger yang merajuk dengan nuffnang..haha

Then bila sha sedar bulan julai..haha..langsung tak concern dengan earning..alhamdulilah rezeki Allah, sha dapat 7 BE running sekali gus..pada bulan Ramadhan..now tinggal satu ja on going..Ramadhan nak berlalu, BE pun nak ikut sama..hihi..


dah boleh cashout..and sha pilih untuk tunggu..sebab belum memerlukan duit lagi..hihi :)

4 comments:

  1. wow!! syoklahhhh.. nk juga cenggitu!!! tp macam nuff tengah merajuk je dgn ena

    ReplyDelete
  2. bestnya.. sy ntah bila la dpt cmtu.. berblog pun tenggelam timbul..ekekeke

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)