29 August 2013

Lipstik Collogen Treatment D'Herbs


Assalamualaikum

Sha nak share tentang produk bibir yang sangat bagus untuk wanita dan lelaki yang mempunyai masalah bibir kering atau terkupas, memandangkan barang order dah sampai siang tadi, so nak snap sikit haha..

Actually sha pakai produk ini, dari awal bulan January, tahan lama juga lah, baru ja habis awal bulan lalu tu, cari supplier baru jumpa yang murah..kejap lagi sha bagitahu mana nak beli ya..

Promote laptop kejap :P

Antara kelebihan lipstik ini adalah ;
  • Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
  • Melembapkan bibir yang kering dan merekah
  • Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan
  • Kekal semulajadi selama 12 jam
  • Lelaki dan perempuan boleh guna 
  • Boleh digunakan sebagai pemerah pipi dan bibir bercollogen
So sha syorkan korang guna lipstik ini untuk pergi mana-mana, terutamanya tempat yang berhawa dingin, contohnya sha, waktu kelas memang bibir kering, so kalau pakai ini 2 in 1 lah sebab rawat bibir juga buat muka kita taklah terlampau pucat kan..

Boleh beli online dengan harga RM 24 free postage di Nur Iman Marketing

Post a Comment