Keyword

, , 3 comments

Assalamualaikum

Hari ini nak story pasal keyword yang bermacamII sha baca..ada yang lucu, best so far tiada lagi yang bila baca sha pengsan hihi..alhamdulilah selagi owner mampu menaip, maka jumpa lah apa yang dicari..kan..kan..


Apa itu keyword? Kata kunci kalau di Melayu kan..Pemahaman sha pada perkataan keyword itu sendiri adalah sangat penting bagi sesebuah blog kerana ianya dapat naikkan trafik blog


Di kala dulu, blog sha sepi tanpa pembaca, terima kasih kepada google.com.my sebab jadi top referral blog ini, alhamdulilah makin dikenali walaupun jarang sangat dah nak update entry..

Korang kena rajin cari tips untuk keyword yang boleh menaikkan trafik korang, contohnya keyword pada tajuk, isi kandungan entry dan gambar..semua itu penting tau..

Teknik Asas SEO dari Adib mungkin dapat membantu, Insyallah..


Kesimpulannya, sebagai seorang blogger harus update entry sama ada isu semasa, tips dan bahan yang kerap memenuhi permintaan pembaca..Insyallah, Blog anda akan tidak sepi..


3 comments:

  1. owh mula2 sekali keyword nama yang penting ek baru tajuk2. huhu

    baru tahu ni..tq :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)