Edit Blog Shaklee MamaShop

by - Monday, August 19, 2013

Assalamualaikum
Tempahan FULL TEMPLATE dari kak Sue berkenaan blog business beliau tentang Shaklee penjagaan diri dan pasangan anda, boleh tengok nanti..
Bertema PINK, sha lagi semangat nak edit, haha..just element business nak kekalkan, alhamdulilah dapat siapkan dalam masa sehari, walaupun template sebelum ini ada masalah..huhu..
Jom Serbu --> http://shakleemamashop.blogspot.com/

You May Also Like

8 Comments

  1. hebatla sha siap dalam masa sehari,heee

    ReplyDelete
  2. Anda di tag. Jom join GA ini klik sini. Hadiahnya berupa Teddy Bear Besar, menarikkan ? Sila klik pada nama untuk pergi ke GA tersebut.

    ReplyDelete
  3. comelll.. kebetulan sama plak background sha ngan blog yg akak edit..hehehe pink luver..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    Sis cm mana nk buat blog tu dan bpe kos dia nk buat blog pasal prodak shaklee.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..
    Sis sy nk tnyee cm mana nk buat blog niee
    Dan bpe kos buat blog niee..
    Sy nk buat blog pasal prodak..
    Klw xkeberatan sis boleh tlong x tunjuk ajar..
    Cm susah jer.. Erm... @_@ dh hari tu nk buat xpi xder sapa nk buat kan dan ajar kan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)