28 August 2013

Edit Blog Mey-Mey


Assalamualaikum

Pakej Edit Full Template hanya RM 20 untuk 3 yang terawal, ianya termasuklah Edit blog + Iklan sebulan dan review..so taday nak bagitau yang Blog Mey2 antara yang terawal menempah..

Tema Pink cute..hehe..memang sha akan bagi cute2 punya..sebab warna kegemaran sha kan..haha..New Bie dan korang boleh follow Mey2 di http://missfeelizscyadeborneozz.blogspot.com/

Blog ini untuk Shop, sama ada beauty dan novel..terselit juga untuk tutorial..in progress..nanti selalu tinjau tau !! hihi..next design akan sha siapkan weekend ini.. 

2 comments:

  1. comel,akan diterjah,hee...kretif betul sha ni:) sekarang pun da header baru ye~untungla tuan blog pandai design sendiri^-^

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Header tu sgt comel dear :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)