Diet Musnah !!

, , 3 comments

Assalamualaikum

tengah malam macam ni memang best kalau makan soto mihun..panas lagi sedap..haha..rancang tadi memang diet malam..tapi sha menghadap laptop tak pejam2 langsung, asah bakat yang ada tuk siapkan tempahan edit blog..sampai lapar juga..maklum lah dah lama tinggalkan HTML..rasa2nya macam nak pencen ja ni..huhu..blog pun tak terurus !!

apapun jom makan..sedopp

3 comments:

  1. Oh..saya baru je makan Soto mihun khamis lps..hehehe

    ReplyDelete
  2. sedap nmpak nya yg dlm mangkuk tu ^_^

    ReplyDelete
  3. jemput join mini giveaway dari lolista...
    http://lollista.blogspot.com/2013/08/first-mini-giveaway-by-lollista.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)