2 BE untuk Bulan August - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

August 23, 2013

2 BE untuk Bulan August



Assalamualaikum

Alhamdulilah Nuffnang masih nak bagi BE untuk blog sha ini, Check kemarin dapat 2 BE, wow !! dah naik ke RM 10 ++ hebat ohh.. 

BE bulan lalu pun masih lekat lagi..ada 2..ingatkan satu tu dah credited..rupanya datang pula dia akhir2 bulan ni..boleh kah macam tu?? hihi..langsung tak tahu pasal BE ini, just check Nuffnang hari2..kalau ada BE melekat alhamdulilah lah kan :)

Kalau nampak Iklan Digi dan Twisties tu tolong klik boleh? hihi..thanksss

4 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad