23 August 2013

2 BE untuk Bulan August



Assalamualaikum

Alhamdulilah Nuffnang masih nak bagi BE untuk blog sha ini, Check kemarin dapat 2 BE, wow !! dah naik ke RM 10 ++ hebat ohh.. 

BE bulan lalu pun masih lekat lagi..ada 2..ingatkan satu tu dah credited..rupanya datang pula dia akhir2 bulan ni..boleh kah macam tu?? hihi..langsung tak tahu pasal BE ini, just check Nuffnang hari2..kalau ada BE melekat alhamdulilah lah kan :)

Kalau nampak Iklan Digi dan Twisties tu tolong klik boleh? hihi..thanksss
Post a Comment