Showing posts from August, 2013

Edit Blog Mia - SinceYesterdayz

Assalamualaikum Hari ini siapkan blog tempahan Full Template RM 20 + Review + Iklan sebulan dari Sumandak Manis lagi Comel..dari Sabah, dekat ja..jadi speaking …

Read more

Lipstik Collogen Treatment D'Herbs

Assalamualaikum Sha nak share tentang produk bibir yang sangat bagus untuk wanita dan lelaki yang mempunyai masalah bibir kering atau terkupas, memandangkan bar…

Read more

Hari Kecemerlangan Akademik UiTM Sabah

Assalamualaikum Actually majlis ini kemarin tapi lupa nak update haha..so nak juga update..so dapat sijil lah kan..ini untuk result sem lepas..alhamdulilah..i…

Read more

Review Blog #1

Assalamualaikum Hari nak review blog seorang gadis comel, blog berwarna pink.. ACTIVE DIARY nama blog diberi, empunya blog Cik Amirah Yasmin, be original katan…

Read more

GEMPAR!! 20 Lelaki Bersenjata Culik Nelayan Di Sabah!!

KOTA KINABALU – Sekumpulan 20 lelaki bersenjata bertindak menculik sekumpulan nelayan dan menuntut untuk dibawa ke kawasan resort percutian di Pulau Mabul, sebaliknya …

Read more

Lawatan ke Lembaga Koko Malaysia

Assalamualaikum Pagi tadi sha dan classmate ada lawatan ke lembaga koko di KKIP area telipok, dekat ja dengan UiTM, lawatan sambil belajar tentang pemprosesan…

Read more

Edit Blog Mey-Mey

Assalamualaikum Pakej Edit Full Template hanya RM 20 untuk 3 yang terawal, ianya termasuklah Edit blog + Iklan sebulan dan review..so taday nak bagitau yang Blo…

Read more

Pengalaman Membeli Produk Secara Online

Assalamualaikum Dunia semakin mudah, ringkas dan cepat dengan adanya Online, yang jauh didekatkan, ceh !! haha..hanya dengan beberapa klik kita sudah mampu memi…

Read more

2 BE untuk Bulan August

Assalamualaikum Alhamdulilah Nuffnang masih nak bagi BE untuk blog sha ini, Check kemarin dapat 2 BE, wow !! dah naik ke RM 10 ++ hebat ohh..  BE bulan la…

Read more

Edit Blog Fissticker

Assalamualaikum Ini juga tempahan yang pending before Raya tu, ambil masa juga nak edit sebab this week sangat busy..sorry kak Nurhafizah atas kelewatan.. …

Read more

Sticker MURAH dan kalis air!!

Assalamualaikum Tempah Sticker upin ipin untuk anak anda yang masih bersekolah..untuk label peralatan sekolah dan ianya kalis air..dan paling penting murah dan …

Read more

Edit Blog Gajus Hijau

Assalamualaikum Tempahan FULL TEMPLATE dari Kak Noru Ajima, yang telah lama pending, before Raya I guess, but Alhamdulilah dapat disiapkan juga,  By the…

Read more

Edit Blog Shaklee MamaShop

Assalamualaikum Tempahan FULL TEMPLATE dari kak Sue berkenaan blog business beliau tentang Shaklee penjagaan diri dan pasangan anda, boleh tengok nanti.. Be…

Read more

Diet Musnah !!

Assalamualaikum tengah malam macam ni memang best kalau makan soto mihun..panas lagi sedap..haha..rancang tadi memang diet malam..tapi sha menghadap laptop tak …

Read more

Persediaan Perkahwinan yang WAJIB diketahui

Assalamualaikum Memandangkan BFF sha merangkap supporter yang sangat sporting dialam maya ini nak bernikah hujung bulan ogos ini, iaitu 24 Ogos 2013 dengan piliha…

Read more

Keyword

Assalamualaikum Hari ini nak story pasal keyword yang bermacamII sha baca..ada yang lucu, best so far tiada lagi yang bila baca sha pengsan hihi..alhamdulilah s…

Read more

Hujan Meteor di Bumi Malaysia

Assalamualaikum Berita sengsasi malam ini yang sha nak ceritakan kat korang semua, meteor shower yang boleh dilihat di Malaysia jam 11 malam ini..baca statement…

Read more

Petua elakkan budak2 dapat duit raya 2x

semoga bermanfaat dikala raya tiba..pastikan dakwat kekal ya.. kidding hihi..

Read more

Pee Mak Phra Khanong (2013)

Assalamualaikum Cerita Thailand yang Seram, Komedi dan romantik..sha dah tengok haha..memang best..actually taklah seram sangat..cuma takut tengok hantu cantik.…

Read more

"FIRST GIVEAWAY BY A&D kRAF"

Hai semua.Apa khabar?Harap-harap sihat la yer..Malam ini dengan rasminya, owner A&D Kraf ingin membuat GA.Ini merupakan GA pertama kami buat julung-julung k…

Read more
Load More That is All