08 July 2013

Kehilanganmu di Ramadhan tahun ini



Assalamualaikum

Alhamdulilah masih bernafas untuk update this entry..lama menyepi kan..so..today (08 july 2013) is special day for me..because of hari ni adalah Birthday my late Father..(lambat sikit buat entry)

1st time sha tak wish kat dia..tiba2 tersedak..sangat2 merindui dia..sha teringat tahun lalu nda sempat nak buka puasa dengan dia sebab dia terlantar kat ICU, ingatkan nak beraya dengan dia tapi dia still kat ICU..argghh..sha rasa sangat2 kehilangan dia..kekuatan sha selama ini telah hilang..Allah telah ambil dia, Allah sayang dia..Ya Allah kuatkan lah hati hamba mu ini :(

Andai boleh diputar kembali waktu itu, sha akan jadi anak yang baik..please !!! bolehkah??
Semoga dia ditempatkan di kalangan orang yang beriman..amin.. T.T

I miss u dad........






4 comments:

  1. Kita punya nasib yg serupa.. Thn ini juga pertama kali puasa dan raya tanpa ayah yg telah kembali kepangkuan Ilahi pd 9 bln yg lalu.. pastinya akan terasa perbedaannya tatkala tidak mencium tangan dan memohon maaf dari ayah di pagi raya buat pertama kalinya.. Harapkan byk bersabar ya.. Semoga arwah tenang di sana amin..

    ReplyDelete
  2. Amin...Be strong sha..I know u can do it c:

    ReplyDelete
  3. Saar, be strong dan khusukan do`a buat ayahandamu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)