Couple Seminggu?

, , 9 comments
Assalamualaikum
Korang dah tengok tak video hangat kat FB semalam..haha..lucu lah..bukan nak cakap apalah, tapi orang lain dah komen benda yang 'pelik'..dah femes dah budak ni..huhu..
maaf..video terpaksa di delete atas sebab2 tertentu :)
aduhai ni nak buat video ni tak pikir kah perasaan parent..malu lah aish..sekelip mata ja dia dah jadi bualan orang ramai..ni the power of FB sangat berpengaruh..haha..
tapi....
betul kah?? emm..

9 comments:

  1. xpaham btul bdk2 skrg..kejap je bdk ni dh femes

    ReplyDelete
  2. oh jap lagi fae tgk the video hehehe

    ReplyDelete
  3. comel je dak pompuan ni.tapi.....=.='

    ReplyDelete
  4. ahahah sumpa lawak gila video ni . nak muntah aku tengok

    ReplyDelete
  5. Err,,aku cancel balik gelak aku tadi..hmm..sbb dgr cite yg bdk nie dh insaf gtu..huu..ak mntak maaf dik..

    ReplyDelete
  6. akak dah bukak fb budak laki tue...nampak fesyen cam buaya hihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)