13 July 2013

Baju Opzzpinky diberi PERCUMA !!

     
Assalamualaikum

1st of all..thanks to DUAN PRINTING MAJU sebab cetak baju opzzpinky ini, baru sampai tadi..alhamdulilah memiliki baju design sendiri walaupun simple..yang penting word OPZZPINKY tu ada..hihi..limited tauu..dua orang ja yang memilikinya..Sha dan MR. A hihi..*abaikan*

Gambar atas tu (baju warna hitam), baju sha tauu..yang sha nak bagi FREE kat korang baju putih bawah ni (scroll sikit)..actually baju ni di sponsor sekali lagi oleh DUAN PRINTING MAJU terima kasih kak umie 


So macam mana cara nak dapatkannya?? senang lagi bersuluh..
korang join this GA --> " KLIK SAYA"
insyallah kalau rezeki korang confirm dapat punya..hihi, tapi kena join dulu baru tau dapat ka tak kan..syarat simple weeiii..

Selamat mencuba :)
Post a Comment