Sibuk !!

by - Wednesday, June 26, 2013



Assalamualaikum

busy pun penat..last sem dah banyak yang kena buat..hihi..banyak sangat business yang nak dirancangkan..subject entrepreneur plan laundry business dan satu lagi project MyHarapan..by this week..dah buat proposol tadi..besok ikut bengkel, kalau diterima 25K dalam tangan nak running tu project..hope so :P

apa project tu? nantikan entry seterusnya haha..

well latety teramatlah jarang update..sepi ja orang pun dah malas nak komen but alhamdulilah still maintain page view..thankss google hee...

Insyallah bila dah senang sikit sha nak buat segmen..dah ada seorang sponsor..hadiah owsem..tunggu..hihi..and pasal edit blog kita bincang weekend ya..so sorry sebab ada email/mesej yang tak di reply..

thats all..see u next entry :)



You May Also Like

4 Comments

  1. wah, besar projek tu nampaknya :)

    ReplyDelete
  2. sibuk bebenor sha ni..

    jaga diri ye

    ReplyDelete
  3. Yeah!! Good luck and do your really best you can do ya..!

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)