Review 3 Pemenang Contest Headerku Owsem

, , 3 comments
Assalamualaikum, seperti dijanjikan 3blogger ini antara yang terajin BW peserta lain, sorry sebab lambat..macam mana boleh lupa ni..aiya~ and sha nak minta maaf lagi sebab sha kurang arif dalm bab review blog ni haha..
http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/

♥ Gabungan warna (pink + blue) yang menarik..sha suka ~~
♥ Blog ringan

Cadangan Sha
 Padankan Background dengan warna yang lebih terang sebab tak nampak sangat body blog..(pink terang kot)
♥ Letakkan Back to Top untuk memudahkan blogger :)
lain2 smua cute !! keep it up ya..

Zana Punye Life
http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com
♥ Tema warna hijau..dan header sangat kreatif..cantik gambar duduk atas bubble tu
♥ Blog ringan

Cadangan Sha
 Sidebar Widget banyak sangat (maybe boleh shortkan guna tab..)
♥ Border atas header tu..(hijau) kemaskan skit sbb nampak sangat xbercantum..tapi sebenanrnya bole dicantum header dan body tu..hihi..
♥ lain2 smua cute !! keep it up ya..


♥ Header dah tukar..tapi sha akan komen header atas ni..simple dan penuh makna..hihi
♥ Sidebar cute !!
♥ Blog ringan

Cadangan Sha
  Tulisan pada entry, maybe boleh tukar..sebab pembaca lebih sukakan tulisan yang simple maybe ?
♥ lain2 smua cute !! keep it up ya..

Actually sha takut nak review blog orang sebab takut nanti kecil hati dengan cadangan sha..apapun tahniah..dan sorry atas cadangan itu :)






3 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)