27 June 2013

Ketenangan...


Assalamualaikum

Bila tinggal dalam kesibukan, lumrah manusia inginkan ketenangan..kan..kan..?

cantik kan picture diatas..tenang ja rasa..ikan bebas berenang ke mana sahaja..aishh..rasa nak bercuti kat pantai pula..korang tau tak mana tempat tu?? jernihnya air kan..

Kat Sabah ni, ada juga tempat sejernih itu..Di Semporna..memang best..sha dengar cerita ja..haha..memang pernah pergi tapi tak pernah sampai kat pantai/laut tu..kesian kan..huhu



InsyAllah will be there, soon..hihi..tapi that area masih dalam pengawasan..takut2 juga travel kat sana..
apapun..kalau korang buat vacation di pantai jangan lupa bawa sha sekali..siapa lah yang sudi kan..huhu



Post a Comment