Bedak Sejuk Tanaka

by - Friday, June 28, 2013

Assalamualaikum

Now sha nak memperkenalkan produk terbaru yang tengah hangat sekarang,

"Bedak Sejuk Tanaka Powder"..

Nora Danish dan sekeluarga dah guna bedak ni taw dan dijadikan amalan.Fungsi bedak ni sama macam bedak sejuk...sha pun guna juga tauuu..

BERAT : 110gram (TAHAN SEHINGGA 2 BULAN)



Tanaka powder ni berasal dari pokok Tanaka yang digunakan oleh orang2 Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat,jeragat dan sinaran matahari.

Bedak Sejuk Tanaka ni original dari Myanmar taw dan bukan rebranding yaa...memang besstt sangat pakai bedak sejuk ni,rasa kulit makin soft,jerawat pun makin mengecut,dan parut pun semakin pudar.

Keistimewaan Bedak Sejuk Tanaka :
  • Kecutkan jerawat, haluskan kulit, cerahkan kulit.
  • Menghilangkan jeragat.
  • Boleh dijadikan bedak sejuk dan foundation
  • Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat,sensitif,normal.
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita.
Selain dijadikan bedak sejuk, Tanaka Powder ni pun boleh dijadikan foundation taw.Hebatkan?

BEDAK SEJUK ~ Basahkan tangan atau campurkan bedak dengan jari dan sapu ke muka..Boleh dipakai selama 30 minit atau dipakai sepanjang malam.

FOUNDATION ~ Sapukan bedak secara rata ke seluruh muka menggunakan span muka.

Contact
Syiela 
Sms/Whatsapp : 012 4003624

You May Also Like

2 Comments

  1. comel nora danish.. putih kulit nya...

    ReplyDelete
  2. maaf nak tanya mcm mana nak letak gmbr comel mcm kt pinkish tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)