Alhamdulilah, sihat sudah !! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

June 20, 2013

Alhamdulilah, sihat sudah !!


Assalamualaikum

Beberapa hari sha tak update blog..rindu sangat2..sejak isnin yang lalu, because of sha demam dan selesma, busy dengan class dan kemarin kena ulser..kebas pipi sha..dah macam kena suntik pula..but now alhamdulilah dah sihat.. :)


Lately sha diberi ujian dari Allah untuk menyedarkan diri sha yang semakin lupa..Ya Allah..kuatkanlah hati ini dalam menghadapi segala ujianMu..

Thanks korang yang sentiasa support me and my blog..I really appreciated it..tanpa anda siapalah saya heee...ok see u soon..

6 comments:

  1. Alhamdulillah moga kak sha selalu tabah ^^ fighting !

    ReplyDelete
  2. skrg kita pulak tak sihat. Jerebu punya pasal. Kat sini teruk :(

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. dah2.. sekarang ni rajin2 update tau :)

    ReplyDelete
  4. tabahkan hati yer kak sha =) jaga kesihatan tau . hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad