Showing posts from June, 2013

Bedak Sejuk Tanaka

Assalamualaikum Now sha nak memperkenalkan produk terbaru yang tengah hangat sekarang, "Bedak Sejuk Tanaka Powder".. Nora Danish dan sekeluarga da…

Read more

Ketenangan...

Assalamualaikum Bila tinggal dalam kesibukan, lumrah manusia inginkan ketenangan..kan..kan..? cantik kan picture diatas..tenang ja rasa..ikan bebas berenang…

Read more

Sibuk !!

Assalamualaikum busy pun penat..last sem dah banyak yang kena buat..hihi..banyak sangat business yang nak dirancangkan..subject entrepreneur plan laundry busi…

Read more

Alhamdulilah, sihat sudah !!

Assalamualaikum Beberapa hari sha tak update blog..rindu sangat2..sejak isnin yang lalu, because of sha demam dan selesma, busy dengan class dan kemarin kena ul…

Read more

Review 3 Pemenang Contest Headerku Owsem

Assalamualaikum, seperti dijanjikan 3blogger ini antara yang terajin BW peserta lain, sorry sebab lambat..macam mana boleh lupa ni..aiya~ and sha nak minta maaf lag…

Read more

Happy Father's Day

Assalamualaikum Ramai yang cari keyword ini (terima kasih singgah), dikala hari ayah ini tiba, sebenarnya sha malas nak tulis entry..eh..bukan malas..sedih..huh…

Read more

Cara buat online chat for business

-Live Preview- Assalamualaikum hye guys..lama tak buat tutorial kan..hihi..busy lately..so nak buat tuto pasal online chat untuk business or bukan business …

Read more

Segmen Menang Topup by Fizgraphic

Klik banner kalau nak join

Read more

SEGMEN SAYA NAK SHAWL

klik banner kalau nak join

Read more

Mangsa Samun Dagu terbelah dua

Mangsa Samun di Sipitang, Sabah. Kejamnya penyamun itu. Sesungguhnya penyamun / pencuri wajar dihukum dengan hukuman yang berat. Mangsa, Laud Adau, 68, Suku Kedayan…

Read more

German Day @ UiTM Sabah

German day yang berlangsung pada 12 Jun yang lalu di Ujana Sarjana, UiTM sabah dapat mengukuhkan hubungan antara UiTM dan Jerman (keratan akhbar Borneo) …

Read more

Segmen Topup By Emas Putih Part #3

As-Salam Segmen Topup by Emas Putih Part #3 Klik banner di atas kalau nak join. Ada 40 x Topup RM5 untuk dimenangi !! Tarikh tamat : 23 Jun 2013

Read more

Pantang Larang Kucing Beranak

Assalamualaikum hye guys..lucu dan pelik tak keyword hari ini? hahaha..*gelak jahat* siapalah yang buat lawak diblog sha ni?? 0.o?? ok2 sorry sungguh menghampak…

Read more

#Segmen Button Runningman

klik banner if korang nak join ya Assalamualaikum 1.Nama pada Button : Sharina 2.Warna : ( biru/merah/hijau/oren / pink / ungu )

Read more

New Semester - UiTM

Assalamualaikum hye guys..wawawa..rindunya nak update blog..lately mood kelaut..ni dah naik balik..guess what? sebab esok dah start kelas..hehe..tak sabar nak h…

Read more

Irine Nadia Selamat lahirkan baby girl

gambar pasangan yang sweet Assalamualaikum tahniah kepada pasangan yang cute ini, telah melahirkan anak sulung mereka petang tadi..baby girl so cute ~ …

Read more

E-shop Jubah Muslimah

Assalamualaikum Jubah Muslimah Stylo menghidangkan anda pelbagai jenis jubah untuk baju harian, tak kira kemana sahaja, ke pejabat, bersiar2 dengan keluarga m…

Read more

16 BANGSA SYAITAN DAN TUGASNYA

1. ZALITUN, tugasnya menyuruh manusia gemar boros berbelanja,tanpa had dan fikiran hanya ingat pada makan dan makanan. 2. WATIN , tugasnya mendekati orang yang sedang d…

Read more

Gambar Majlis Perkahwinan Izzue Islam

#selamat pengantin baru :) Sumber

Read more

Cara Edit Blog Template Denim Bhgn 3 (Footer)

Part I : Edit Blog Template Denim (Header) Part II : Edit Blog Template Denim (Body) Assalamualaikum Okey ini adalah part last yang simple..harap lepas …

Read more

Cara Edit Blog Template Denim Bhgn 2 (Body)

Part I : Edit Blog Template Denim (Header) Part III : Edit Blog Template Denim (Footer) Assalamualaikum Ok, sampai kita ke part yang seterusnya iaitu bahagi…

Read more
Load More That is All