Sign Up and get RM 10

, , 7 comments

Assalamualaikum

Pagi tadi Pihak pengiklanan Email sha, yang dia berminat nak letakkan iklan dalam blog sha..alhamdulilah..then dia suggest sha untuk daftar weeclicks..

SignUp ja terus tengok dalam account RM 10..kini dah bertambah RM1.20 sebab dah ada orang yang join weeclicks under sha..

*bukti*

join -- > weeclicks

7 comments:

  1. macam menarik tp xpape ke kat status nuffnang??

    ReplyDelete
  2. Wahh best nye sis..yg ny mcm mne pulaa na dpt earning? Tkan iklan jgak?

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak sha ^^
    nk tny, mcm mna yg nk join bwh kita ?

    ReplyDelete
  4. uish..tgk angka tdi igt kan RM11,200 dah..haha..

    ReplyDelete
  5. wah ! cam best je weeclicks ni :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)