Selamatkan Blog dari Malware - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

May 14, 2013

Selamatkan Blog dari Malware

credit to google

Assalamualaikum

Sha sedang mencari virus yang sedang berlegar2 di blog Kak Nisah..tup-tup dapat detect VIRUS MALWARE..siapa tak kenal kan..silap hari bulan laptop pun kena virus..hampeh ~

So sha try guna cara [ini] tak menjadi juga..memang degil betul virus ni..sha google gak cari solution..4-5 blog sha baca CARA HILANGKAN VIRUS MALWARE..sampai sha jumpa Scan VIRUS

Memang banyak part dia dah serang..lastly sha ambil jalan terakhir..cari satu persatu virus tu dalam sidebar..then dengan happynya sha jumpa juga di satu widget tu, tanpa fikir panjang..sha buang..

habis cerita ~


ini hasilnya..setelah sha rescan blog kak nisah :)
anda boleh try Scan VIRUS untuk bebas dari VIRUS


5 comments:

  1. wah! berguna ni. thanks sharing :D

    ReplyDelete
  2. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #389
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  3. malware ??..mmg bahaya..nasib sha pandai..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad