14 May 2013

Selamatkan Blog dari Malware

credit to google

Assalamualaikum

Sha sedang mencari virus yang sedang berlegar2 di blog Kak Nisah..tup-tup dapat detect VIRUS MALWARE..siapa tak kenal kan..silap hari bulan laptop pun kena virus..hampeh ~

So sha try guna cara [ini] tak menjadi juga..memang degil betul virus ni..sha google gak cari solution..4-5 blog sha baca CARA HILANGKAN VIRUS MALWARE..sampai sha jumpa Scan VIRUS

Memang banyak part dia dah serang..lastly sha ambil jalan terakhir..cari satu persatu virus tu dalam sidebar..then dengan happynya sha jumpa juga di satu widget tu, tanpa fikir panjang..sha buang..

habis cerita ~


ini hasilnya..setelah sha rescan blog kak nisah :)
anda boleh try Scan VIRUS untuk bebas dari VIRUS