Saya pilih untuk MENGUNDI

by - Sunday, May 05, 2013


Assalamualaikum

ini adalah kali pertama sha mengundi..alhamdulilah telah selesai (walaupun lambat update :P ) memang neves sangat sampai bergegar sha nak pangkah haha..ramai sangat orang kat tempat mengundi sampai salah masuk que..hihi

dan lastly kena bagi pacar color biru..nak warna pink boleh tak?



tengok muka berpeluh sha..haha..penat tau..2 jam bersesak2..berbaris panjang..huh~ tapi sha dapat juga jumpa kawan2 lama..hihi..

#1st time mengundi :P

You May Also Like

3 Comments

  1. Tgok muka mcm budak skola lagi. hehehe.

    ReplyDelete
  2. COMEL JARI DYE :) TAHNIAH SBB DA JLN KAN TGGUNGJAWAB ANDA~

    ReplyDelete
  3. hehe..ayu pon 1st time mengundi.cuak jugak.tp puas hati dapat berbakti untuk negara :)btw, sha comel ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)