Keyword yang PELIK - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

May 17, 2013

Keyword yang PELIK



Assalamualaikum


Sejak akhir-akhir ini..banyak sangat sha jumpa keyword yang pelik..antaranya..sory senget sikit kepala,
dan kali ini masuk kali ketiga, bsyok movie dan edit photo menanggalkan pakaian <-- apa lah !!

haha..lucu kan?


kemudian sha jumpa kat nuffnang pula candy tudung bawal,  dan cara nak bungkus hadiah keychain 
nie mesti addicted dengan candy crush dan tudung bawal..lucu2..apapun teruskan mencari ya..

#keyword pun boleh buat entry gak..hihi

5 comments:

  1. heheheh memang lucu.
    macam2 dorang cari.
    hahaha dh xde keje la tu hehhee

    akak punye kewyword pun pelik, memg buat akak ketawa je

    ReplyDelete
  2. Hehe, memang pelik2 keyword nya.. Nurrul pun kadang2 ada gak lah keyword yng pelik.. Google kan ada..

    ReplyDelete
  3. wah, mcm2 keyword yea.. de yg plik gak kan

    ReplyDelete
  4. candy tudung bawal?apa tu?hahah

    ReplyDelete
  5. haha..macam2..
    kdg2 keyword nih boleh buat kita gelak pon ada..=P

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad