18 May 2013

Game Eleven Thing[s] About Me

Assalamualaikum

Seriously sha teringin sangat nak main benda ini..tapi apa kan daya tak ada yang tag..terima kasih Hana tag sha..hihi..

Terms and conditions 

1. Post this rules.
2. Write 11 things about yourselfs.
3. Answer the question  the tagger set for you.
4. Create 11 question for those you want to tag.
5. Chose 11 bloggers that you want to tag, and link them to that post.
6. You are not allowed to tag back.

11 things about ME

1. Addicted with PINK 
2. Seorang yang cepat BOSAN dengan sesuatu
3. Tahan lama MENGHADAP laptop (wow !)
4. GAYAT
5. Seorang gadis yang kecil..
6. Suka main GAME..(bila main tu tak ingat dengan apa2 dah..nak cepat habis ja)
7. Sha tak suka benda yang semak
8. Pendiam..tapi bila dah satu kepala..ahh mula lah tahu sha pendiam ka tak..hihi
9. ada LESUNG PIPIT 

10. Suka diberi PERHATIAN
11. Cepat MENANGIS 

Soalan Dari Hanna
  1. Korang suka kawan yang macam mana ?
Sha suka kawan yang prihatin dengan sha, satu kepala !! faham sha macam mana, dan dia kena lah melekat dengan sha ja..hihi sebab sha ni jenis yang setia pada KAWAN tau !!
  1. Apa definisi korang tentang kawan & cinta ?
Kawan means seorang manusia yang memahami kita, sentiasa ada dikala kita sedih dan gembira..
Cinta means seorang yang kita PERCAYAI boleh membahagiakan kita..
  1. Pendapat korang tentang hanna ?
Hanna..u're a good friends..teruskan BLOGGING ya..
  1. Phone apa yang best ? Iphone or S4 ?
sha tak tahu..sha guna Samsung Galaksi S Advance ja hihi
  1. Kenangan yang paling terindah ??
Kenangan paling indah itu bila sha kahwin dengan IMAM sha..soon :)
  1. Boleh ceritakan tentang parents korang ??
My Parents : my dad sudah meninggal last year...my mum seorang yang tabah :)
  1. Kalau korang sedih siapa yang korang akan cari ??
Sedih? hurm..cari kawan yang sha rasa senang nak meluahkan perasaan..
  1. Korang kakinovel tak ?? Berapa banyak novel yang korang ade ??
kaki novel..dulu lah..sekarang kaki blog hihi !
  1. Hadiah paling bermakna buat korang ??
My Spongebob :)
  1. Kalau keluar korang suka bergaya macam mane ? Kasual atau lain-lain , ceritakan .
Sha suka pakaian yang simple ja..
  1. Boleh tak jadi kawan yang baik even tak pernah bersua muka ?? 
insyallah boleh..jom jadi kawan..hihi

Soalan untuk korang

1. Pendapat korang mengenai BLOG Opzzpinky?
2. Selain blogging, apa hobi menarik korang?
3. Apa Device yang korang guna untuk ON9?
4. Nyatakan 1 BLOG yang korang selalu Stalker? hihi
5. Apa pendapat korang tentang Long Distance R/ship?
6. Apa warna KEGEMARAN korang?
7. Kalau diberi pilihan melancong..negeri mana yang korang nak pergi? (dlm Malaysia sahaja)
8. Berapa USIA blog korang?
9. Agak2 berapa Jam untuk korang BLOGGING sehari? 
10. Apa NAMA PANGGILAN korang dirumah ? hihihks..
11. Bagi link entry korang yang paling FAMOUS untuk sha terjah..hihi

Mangsa TAG

4. Ahmad
7. Husna
8. Apit
10. Kak Ros

Kalau dah buat entry..nanti bagitau ya...sha nak feedback :P join..jangan tak join tau !!
Post a Comment