Freebies Template Meiko - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

May 20, 2013

Freebies Template Meiko


Assalamualaikum readers

Alhamdulilah masih diberi kesempatan untuk menghasilkan Template kedua PERCUMA untuk pembaca setia Blog Opzzpinky..[template pertama] kali ini juga PINK hihi..maybe ada yang nak request color lain..insyallah boleh..(tapi ikut undian terbanyak)

Sebelum download template, jom kita tengok Full image blog ini

-klik gambar untuk lebih jelas-

Template kali ini agak kebudak-budakan ya..sebab patungnya..hihi..harap template ini dapat diterima oleh semua pengguna blog..insyallah..
Kod ini termasuklah home/newer/older design, header free dan footer :)


Cara Dapatkan Code
l - tekan link yang nabila bg atas ni
ll - tekan Download *yang butang hijau tu*
lll - Open file yang korang download tadi
lV - Copy semua code tu dan ikut cara diatas!

Cara dapatkan code - Credit to NabilaMedan

18 comments:

  1. cantiknya Sha.pandai Sha buat template.
    ni akak duk bertatih2 jgk ni nak buat template sendiri. teringin lah pulak hehehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum,ana guna template awak utk blog ni.

    http://ismi-halim90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Comelnye template baru! Pink dan berseri-seri. Cantik!

    ReplyDelete
  4. assalam...kak opzzpinky...ika ambil ea mnde nie..bubuh kat blog ika.. :)

    http://pwincessnurika.blogspot.com/

    jemput lh tengok ea..jadi ke x..hehe

    ReplyDelete
  5. saya amik untuk base code. i will credit :) thanks akk :*

    ReplyDelete
  6. salam akak, sy guna ye... comel sangat!

    ReplyDelete
  7. http://nutellacinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. slm kak,,,very cute la.sy guna template ne utk blog sy,,,

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad