Freebies Template Meiko

by - Monday, May 20, 2013


Assalamualaikum readers

Alhamdulilah masih diberi kesempatan untuk menghasilkan Template kedua PERCUMA untuk pembaca setia Blog Opzzpinky..[template pertama] kali ini juga PINK hihi..maybe ada yang nak request color lain..insyallah boleh..(tapi ikut undian terbanyak)

Sebelum download template, jom kita tengok Full image blog ini

-klik gambar untuk lebih jelas-

Template kali ini agak kebudak-budakan ya..sebab patungnya..hihi..harap template ini dapat diterima oleh semua pengguna blog..insyallah..
Kod ini termasuklah home/newer/older design, header free dan footer :)


Cara Dapatkan Code
l - tekan link yang nabila bg atas ni
ll - tekan Download *yang butang hijau tu*
lll - Open file yang korang download tadi
lV - Copy semua code tu dan ikut cara diatas!

Cara dapatkan code - Credit to NabilaMedan

You May Also Like

18 Comments

  1. cantiknya Sha.pandai Sha buat template.
    ni akak duk bertatih2 jgk ni nak buat template sendiri. teringin lah pulak hehehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum,ana guna template awak utk blog ni.

    http://ismi-halim90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Comelnye template baru! Pink dan berseri-seri. Cantik!

    ReplyDelete
  4. assalam...kak opzzpinky...ika ambil ea mnde nie..bubuh kat blog ika.. :)

    http://pwincessnurika.blogspot.com/

    jemput lh tengok ea..jadi ke x..hehe

    ReplyDelete
  5. saya amik untuk base code. i will credit :) thanks akk :*

    ReplyDelete
  6. salam akak, sy guna ye... comel sangat!

    ReplyDelete
  7. http://nutellacinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. slm kak,,,very cute la.sy guna template ne utk blog sy,,,

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)