21 May 2013

Freebies Gabungan Header - Template Meiko


Assalamualaikum

alhamdulilah template meiko [ini] mendapat sambutan ramai..terima kasih pada yang dah guna template ini..cumanya nak bagi freebies gabungan header sebab tak semua yang nak guna kepala meiko itu..sob..sob hihi..bukan korang mestila nak header sendiri kan..

semacam header di atas [curik sebentar ya cik ina] sambungan header tiada dan nampak lain ja kan..so entry ini akan membantu insyallah :)


TUTORIAL

I. Save image freebies
II. Buka Photoshop, Gabungkan header kamu dengan freebies sampai freebies tu di hujung kotak..

-contoh-

III. Save dan letakkan header di HTML
Ctrl + F = http://i.imgur.com/35IlDUh.png
dan gantikan url header korang :)

#selamat mencuba..kalau tak faham boleh komen ya :)


Post a Comment