14 May 2013

Anda tahu Sayur apa ini?


Assalamualaikum

Ok..sha dah tanya Mr A yang tinggal nun jauh disana..sayur ini dia tak kenal..so hari ini sha nak share kat korang..sayur orang kampung, sha tak tahu lah orang kampung kenal tak sayur ni..hihi..namanya KETUKAK..pelik kan? ntah sapa yang bagi nama haha..


Tapi masak sambal ni sedap tau..rasa?? emm rasa pahit2 sikit..
sha dah try google, tapi tak jumpa haha..google pun xtau ni sayur apa..kot2 korang tahu tapi lain nama..boleh share dengan sha hihi..