Tudung bawal idaman wanita

, , 4 comments

Assalamualaikum

sekarang tudung bawal antara tudung yang paling famous kan..sha pun suka pakai tudung bawal..so hari ini sha nak share kat korang kedai on9 yang menjual tudung bawal dengan harga yang berpatutan..iaitu Lalatulips Collection..sebelum itu, jom cuci mata :)



klik untuk ke link tudung bawal --> Sini

selain itu juga Lalatulips Collection ada pelbagai produk untuk dijual..korang boleh tengok gambar dibawah ini..kalau berkenan terus ja klik pada link

dan banyak lagi produk yang nak korang kunjungi..terus ke blog Lalatupis untuk mendapatkan maklumat lanjut -- > here

atau hubungi Lala di Email : lalatulips@gmail.com

4 comments:

  1. dah bertahun tak beli tudung bawal. pakai yang ma punya jea. hehe.

    ReplyDelete
  2. VCO tu kak Ros pernah ambil last year.. memang ok dengan kak Ros :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)