si Pencinta Miau...miau

by - Thursday, April 04, 2013

comey dak??

Assalamualaikum

semua suka kucing..sila angkat tangan tanda setuju..terbaik..sha pun suka kucing..tidur dengan kucing..peneman setia dikala sunyi..so kali ini sha nak upated pasal grooming untuk si comel miau miau..

Image hosting by IMGBoot.com

Zul n Azizi Boarding Pets bertempat di Taman Kinrara Seksyen 3, Puchong, menyediakan perkhidmatan grooming untuk kucing anda..

"Disini kami menyediakan perkhidmatan mandian kutu & Spot On dimana Mandian kutu RM35.00 & Spot On RM13.00. Total untuk pakej mandian kutu ini cumaRM48.00 sahaja. Harganya berpatutan berbanding dipusat penjagaan haiwan yang lain yang menyediakan perkhidmatan yang sama seperti kami. Kini Promosi HEBAT hanya dengan Mandian Kutu dan PERCUMA Spot-On dengan hanyaRM35.00 sahaja!"

antara pelangan tetap yang setia menggunakan services kami adalah..


Nama Pelanggan: Heng Yik Siang (PELANGGAN TETAP)
Nama Kucing: Pit-Pit
Lokasi Pelanggan: Bandar Kinrara, Puchong
Kategori Kucing: Domestic Short Hair
Kategori Perkhidmatan:  Boarding | Grooming 

Tambahan lagi, tag untuk ci comel anda ada dijual


selain itu korang boleh jenguk [link] untuk lebih details..sebarang pertanyaan boleh lah sms Azizi di 014-7206120 atau di FB Zul & Azizi

You May Also Like

5 Comments

  1. eeeeeeeeeeeeeeee geramnye.. comel sangat lah si bulussss ni..

    ReplyDelete
  2. comelnye kucing
    sy mandikan kucing 2 mggu sekali
    ade yg budak baik..ade yg menangis2 dimandikan
    hadoi..kecoh lam bilik air

    ReplyDelete
  3. suka tengok je tapi tak suka bela kucing

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)