Lelaki ka perempuan? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

April 26, 2013

Lelaki ka perempuan?


Assalamualaikum

sejak tiba di kampung halaman, sha agak kurang on9 sebabnya..malas nak buka laptop dan line maxis tiada..huhu..tak tahu lah kenapa line malam ni laju sangat..tapi bagus juga..hilangkan boring hihi

so kerja utama jaga budak kecil yang lincah ni..then sha pakaikan dia tudung comel dak? macam perempuan kan? actually lelaki la..hihi..Muhd Suhairil Aiman..kawan bertekak :P

selain jadi baby sittter, sha jadi teacher pada sebelah malam..teringat kat pelajaran time sekolah rendah..hihi
manfaatkan lah cuti ini dengan keluarga..kan..kan..dah lari tajuk lak..haha.. 

3 comments:

  1. memang perangai dia nie..seiras anak buah cik akak..hahaha..kalau kita pakaikan dia tudung...memang sah dia suka..hahaha

    ReplyDelete
  2. owh..nih budak kecit yg sha tnjuk kat page hri tu kan..hehe..comel!! suka tgk budak2..>.<

    ReplyDelete
  3. akak pun selalu jugak pedajal anak sedara macam ni...hahahahha...comel je....

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad