Keychain

, , 5 comments
Assalamualaikum
lalalala..hari ini nak cerita pasal keychain..siapa tahu kumpul keychain boleh jadi satu hobi yang menarik kan..kan..ini bukan la salah satu hobi sha..tapi just suka2 ja kumpul sebab cute !! hihi..




semuanya hadiah dari orang..maklum lah pergi ja tempat kena minta beli keychain huhu.. tapi kan my mom tu selalu outstation kat luar negara..tapi belikan baju ja..lagi ada kegunaan kan..boleh lah pakai baju tu di rumah..free saiz..terlalu besar :P

5 comments:

  1. keychain kucing pink yang last tu sangat comel...

    ReplyDelete
  2. keychain sally dah nk masuk 100++...sampai dah tak tau letak mana :(

    ReplyDelete
  3. ada juga pengumpul keychain ye??hehehe

    ReplyDelete
  4. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)