23 April 2013

Edit Blog Cik Lala


Assalamualaikum

1st edit selepas habis kuliah..lama juga tak pekena HTML kod..lagi2 yang baru ni..huh~ rasa nak pencen pun ada gak..sebab mencabar sungguh..alhamdulilah dapat juga puaskan hati pelanggan sporting macam ibu lala..

tema kali ini purple in da house (tengok header) meriah tak? hihi..thanks ibu lala sebab percaya dengan sha even 1st edit tu sha dah hilangkan semua widget..but dapat juga cari balik

so kalau nak tengok lebih dekat blog cik lala [klik] jangan lupa follow tau~
Post a Comment