Edit Blog Cik Lala

by - Tuesday, April 23, 2013


Assalamualaikum

1st edit selepas habis kuliah..lama juga tak pekena HTML kod..lagi2 yang baru ni..huh~ rasa nak pencen pun ada gak..sebab mencabar sungguh..alhamdulilah dapat juga puaskan hati pelanggan sporting macam ibu lala..

tema kali ini purple in da house (tengok header) meriah tak? hihi..thanks ibu lala sebab percaya dengan sha even 1st edit tu sha dah hilangkan semua widget..but dapat juga cari balik

so kalau nak tengok lebih dekat blog cik lala [klik] jangan lupa follow tau~

You May Also Like

4 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)