Dapat Vaucher RM 50 dari Zalora - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

April 25, 2013

Dapat Vaucher RM 50 dari Zalora

Assalamualaikum

setelah lama penantian, akhirnya dapat juga vaucher tu..walaupun tak banyak tapi siapa nak bagi free kan :P dan sudah sha shopping on9 di website zalora kemarin..sakit2 pun ada semangat nak shopping..lumrah wanita..hihi

Cara nak dapatkan vaucher RM 50

Hantarkan Email kerjasama anda dengan zalora ke zalorateam@zalora.com.my 
Tunggu sehingga email yang terakhir iaitu code vaucher diberikan..

Terima Kasih kepada kak syiela sebab bagi info kat sha :)
Nantikan entry pasal item yang sha beli kat zalora ya..

 

8 comments:

  1. waaahhh! hda pon selalu gak dpt voucher dari zalora. as long as kite buat entry psl dyorang kann ? and of course kene keep shopping. bhaha :D

    ReplyDelete
  2. fuyoo, dpat voucher lah. tahniah! hehe
    selamat bershopping ^^

    ReplyDelete
  3. Haaaaa..
    Kan dah dapat tu..
    Happy shopping... =D

    ReplyDelete
  4. Lin pun ada dapat hari tu ^_^

    Ni entry Lin:

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/03/pengalaman-berbelanja-di-zalora.html

    ReplyDelete
  5. Wasalam..eh2 senangnya nak dapat voucher rm50 nie.. nak try jugak lah. hehe.. tq atas entry nie. :)

    ReplyDelete
  6. Jom join ^^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html

    ReplyDelete
  7. waaa..best lah...

    nak buat tapi tak reti lah..tengok orang dapat je lah

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad