25 April 2013

Dapat Vaucher RM 50 dari Zalora

Assalamualaikum

setelah lama penantian, akhirnya dapat juga vaucher tu..walaupun tak banyak tapi siapa nak bagi free kan :P dan sudah sha shopping on9 di website zalora kemarin..sakit2 pun ada semangat nak shopping..lumrah wanita..hihi

Cara nak dapatkan vaucher RM 50

Hantarkan Email kerjasama anda dengan zalora ke zalorateam@zalora.com.my 
Tunggu sehingga email yang terakhir iaitu code vaucher diberikan..

Terima Kasih kepada kak syiela sebab bagi info kat sha :)
Nantikan entry pasal item yang sha beli kat zalora ya..

 
Post a Comment