Cara permudahkan peserta ikut syarat GA/SEGMEN

, , 4 comments

Assalamualaikum

al-maklumlah sekarang musim GA, Segmen dan Contest dimana-mana pun ada..termasuklah blog sha..hihi [yang belum join sila klik] so sha nak bagitahu cara permudahkan para peserta dalam urusan follow the rules..

bagi owner yang ambil sponsor yang memerlukan like fan page..korang wajib letak button like untuk memastikan peserta tidak menipu sebab penat juga open new tab sedangkan benda tu senang ja..ye dok?

Tutorial : Cara nak letakkan Fan Page diblog

Selain itu..kurangkan pengambilan sponsor yang terlalu ramai..tapi lebihkan hadiah 
 semoga entry ini dapat membantu 

#Lain2 idea boleh nyatakan disini ya..cece ^^


4 comments:

  1. setuju, like page ok lagi, bab follow tu, at least 10 blog ke bawah ok la kan..just pendapat..

    ReplyDelete
  2. betul jugak tu...memudahkan smua orang...:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)