18 April 2013

Candy Crush Saga


Assalamualaikum

wah addicted sangat bila main game ni..rasa nak ja habiskan..but dah 2 hari stuck di level 23 susahnya !! korang ada tips tak? err geramlah asyik tinggal satu ja jelly tu dah game over -.-'


ahh nilah part yang sha duk termenung dua hari..hihi..credit to google..game ni interesting tau..sha suka sweet ~ and candy tu..colorful..nak ja sha makan sekali dengan handphone hihi

korang main tak benda ni??

2 comments:

  1. hda tgk kwn hda maen. tak sempat ag nak explore! lepas nih, boleh lah hda download pulak. hehe

    ReplyDelete
  2. Taknak start main ni..
    Kang susah berhenti...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)