Showing posts from April, 2013

Untuk Blogger PURPLE dan PINK

Assalamualaikum  " Segmen : Blogger Pinkish and Purplish " dilaksanakan oleh  http://zafirahzarrae.blogspot.com , sha hanya sponsor banner sahaja..meh…

Read more

Bunuh diri terjun dari bangunan - Sandakan

Assalamualaikum kemarin sha jalan2 dengan kawan sha..sampai ja dibandar..heboh pasal orang bunuh diri..jadi sha pun dengan busy body pergi juga bersasak tengok …

Read more

Orang memberi kita merasa

Assalamualaikum Alhamdulilah ini vector kedua FREE :) sha dapat dari encik yang murah hati..terima kasih sebab ringan kan tulang vectorkan wajah sha..sama tak?…

Read more

Punca Perbalahan dalam PRU13

Assalamualaikum Mengundi adalah wajib..ini adalah kali pertama sha datang nak buang undi..siapa sha nak undi itu adalah rahsia..tapi siapa pun calonnya jangan…

Read more

BE pertama dari Nuffnang

Assalamualaikum Happy tak? happy tak? urm..actully sha dah lama tak pandang nuffnang sebab kedekut tak pernah bagi BE sejak sha aktif ni..now BE pertama pada bu…

Read more

Shopping Online Di Zalora

Assalamualaikum Seorang wanita yang mengimpikan gedung membeli belah yang hanya simple tapi dekat dengan mereka..jawapannya ialah ZALORA, pengalaman pertama …

Read more

Tempahan Doodle yang cute

Assalamualaikum Siapa tak kenal raja doodle yang buat doodle secute header yang baru ja sha curik tadi haha..jangan marah ya..sha tak pernah lagi buat doodle ta…

Read more

Kalau korang perasan la..hihi

Assalamualaikum huh~ siap juga link page kat atas header tu..penat nak betulkan menu tu semalam ^^ kemas sikit blog sha kan.. #kes teringin nak edit blo…

Read more

Lelaki ka perempuan?

Assalamualaikum sejak tiba di kampung halaman, sha agak kurang on9 sebabnya..malas nak buka laptop dan line maxis tiada..huhu..tak tahu lah kenapa line malam ni…

Read more

Dapat Vaucher RM 50 dari Zalora

Assalamualaikum setelah lama penantian, akhirnya dapat juga vaucher tu..walaupun tak banyak tapi siapa nak bagi free kan :P dan sudah sha shopping on9 di website za…

Read more

Dapat Baju Dari Thailand

Assalamualaikum sory senget sikit kepala tengok baju..sha pun tak tahu macam mana nak adjust dah..minggu lalu mama pergi bercuti kat thailand..dapatlah baju saiz L da…

Read more

Pemenang #3 - WEEKLY GA BY SHARINA

Assalamualaikum sorry sangat2 sha demam..jadi ada lagi yang belum BW nanti da ok nanti sha balas k.. - SENARAI PESERTA- 2x PMC dari Beta Kupu <-- cla…

Read more

Edit Blog Cik Lala

Assalamualaikum 1st edit selepas habis kuliah..lama juga tak pekena HTML kod..lagi2 yang baru ni..huh~ rasa nak pencen pun ada gak..sebab mencabar sungguh..alha…

Read more

Segmen Free Button Badge Nametag #2 by Huda

Assalamualaikum                •   nama Opzzpinky               •   no button badge 2                •   id follower sHaRiNa eLyaNa

Read more

Home Sweet Home - Sandakan

Assalamualaikum inilah teratak peninggalan arwah bapa..kata orang home sweet home..rindu nak pulang..akhirnya tiba juga dengan selamat..sampai ja di rumah..sha …

Read more

Cheese Powder yang menyelerakan

Assalamualaikum perghh..berliur dok? haha..korang belum cuba dah berliur..kalau dah cuba confirm nak lagi.. meh sha nak terangkan apa benda yang warna kuning …

Read more

Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu

Assalamualaikum hye semua..salam perkenalan buat korang yang datang lawat ke blog serba pink ini..alhamdulilah terima kasih semua..sayang korang ketat2 :)

Read more

FREEBIES Cover FanPage FB

Assalamualaikum hye..sha ada buat sedikit segmen lah kiranya..nak bagi freebies cover untuk rakan2 yang support sha di blog ini mahupun di Fan Page FB sha..so k…

Read more

Freebies Button Follow Cute

Assalamualaikum seperti yang dijanjikan..sha terus buat freebies untuk button follow ini..kiranya sama padan dengan button dashboard [bagi mereka yang terlepas…

Read more

Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani

Assalamualaikum Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani Segmen ini dianjurkan untuk merapatkan hubungan  silaturrahim sesama  blogger.Bak kata pepatah “ …

Read more

Borang Pemohonan Perumahan Penjawat Awam 1M

Assalamualaikum Perumahan untuk penjawat awam telah ada untuk korang yang nak memilikinya..alhamdulilah kalau rezeki dapatlah duduk rumah sendiri kan :) makluma…

Read more

Segmen : Gadis Blogger DSLR

Assalamualaikum hye..kalau doodle cute dari boss apit confirm sha nak..semuanya cantik2..haha.. Nick name Sharina  Tudung pink soft Baju grey mangsa tag :…

Read more

Freebies Button Dashboard Cute

Assalamualaikum salam jumaat..hari ini nak buat amal jariah..hihi..sedekah kan sedikit hasil tangan yang kecil ini..harap korang suka ya..kali ini freebies dash…

Read more

Bayi 4bulan ditanam hidup-hidup

Assalamualaikum Seorang bayi perempuan 4bulan ditemui ditanam hidup-hidup Yang menghairankan dia masih hidup Tetapi adalah satu keadaan yang sangat kritikal Sem…

Read more

WANITA KEJAM BUNGKUS BAYI SEBELUM MENEMBAKNYA

Assalamualaikum Di Illinois Seorang wanita dipercayai membunuh teman lelaki dan tiga anaknya di sebuah bandar kecil di sini sebelum menembak dirinya. Gamba…

Read more
Load More That is All