Tahniah kak riena dapat baby boy

, , 17 comments
Assalamualaikum
kak riena dah janji nak bagi gambar bila selamat lahirkan anak..inilah gmbar tu..baby boy..selamat dilahirkan pada 7 march 2013..tapi masih belum ada nama..comel kan? hehe..tahniah buat haiqal ada adik baru..nak juga hehe..

Membaca Doa ketika memberikan nama anak

Maksudnya : "Ya Allah wahai Tuhan kami, jadikanlah nama yang diberikan ini memberi keberkatan kepadanya, pandukan segala usahanya ke arah keredhaanMu, jadikan menuntut ilmu sebagai matlamatnya dan akhirkan hidupnya dengan amal-amal soleh. Ya Allah wahai tuhan kami, lanjutkanlah usianya dalam ketaatan kepadaMu dan kepada RasulMu dan jadikan tubuh badannya dalam keadaan sihat walafiat. Ya Allah, jadikan ia pemimpin diwaktu dewasa, teguhkan imannya sepertimana iman para nabiMu sehingga hari kiamat. Ya Allah kurniakan ia rezeki yang halal dan berkat, dekatkanlah ia dengan kebaikan dan jauhkan ia daripada kejahatan dengan rahmatMu Ya Allah yang Maha Pengasih.

copied !! tahniah sebab jadi ibu :)

17 comments:

  1. Alhamdulillahhhh. Omeynyaaa baby ♥♥♥

    ReplyDelete
  2. thanx dik.. hehehehehehe... dah banyak dah senarai nama maksud indah2 tapi belum ada yang sangkut kat hati papa dia.. heheheheh (^_^)

    ReplyDelete
  3. comey..comey..:D slmt dtg ke dunia whai baby comel..:D

    ReplyDelete
  4. salam..tomeiii nyee baby kak riena..:-)

    ReplyDelete
  5. baru tahu c riena suda deliver.haha..mo terjah dia :)

    ReplyDelete
  6. comeyyy gila ;) bersih je muka dye ;) suatu hari nnti he will be great ;) trust me **

    ReplyDelete
  7. comelnya..tahniah patut lama xon9 kan..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..dah selamat melahirkan :)

    ReplyDelete
  9. Hadiahkan diaper cake dari kami kepada family or rakan2 yang baru dapat baby atau sebagai hadiah hari jadi. Sila lawat page kami di www.facebook.com/DiaperCakeMalaysia

    Order la sekarang!

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)