31 March 2013

Siapa nak PEPLUM FREE?

ahh sha copy untuk tatapan korang

Assalamualaikum
wahh..cantikkan fesyen terbaru ni..kalau dibagi free siapa tak mau kan..kan..sha pun nak hehe..sha tak ada lagi baju ni..mahal lah mana mampu nak beli..hihi..so kalau korang nak peplum free..jom terjah sini
selain peplum free..dia bagi angpau time kering2 macam ni..rugi la kalau tak terjah..kan..hihi

16 comments:

  1. bestnya klu dpt PEPLUM FREE. :)

    ReplyDelete
  2. fesen ni sekarang ni kan...

    jap lagi nak terjah jugak

    ReplyDelete
  3. nasib baik laki, kalau sy pompuan dah lame dah rembat . hehe

    ReplyDelete
  4. ANDA DI TAG :)

    http://diaryismah.blogspot.com/2013/03/segmen-happy-birthday-honey-yeo-cik-fie.html

    ReplyDelete
  5. JOM JOIN :)
    http://www.honey-yeo.com/2013/03/segmen-happy-birthday-honey-yeo-cik-fie.html

    ReplyDelete
  6. JOM JOIN :)
    http://www.honey-yeo.com/2013/03/segmen-happy-birthday-honey-yeo-cik-fie.html

    ReplyDelete
  7. bestnya kalau dapat free.. kalau ada masa blh terjah sana nanti

    ReplyDelete
  8. comelnya peplum...salam kenal..

    www.jaakechik.com

    ReplyDelete
  9. wahh peplum.. teringin nak pakai...tp takot x sesuai...

    ReplyDelete
  10. sekarang ni dah trend peplum kan??hehehe

    ReplyDelete
  11. salam..aien nak jemput join segmen giveaway yang blog aien anjurkan.. kalau ada kelapangan waktu jemput join ye.. thanks..

    http://www.aienhermionie.my/2013/03/giveaway-review-blog-by-aienhermioniemy.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)