27 March 2013

Pengguna Samsung

Assalamualaikum

dah lama menyepi blog ini..apalah sha ni abaikan blog kesayangan sorryy..sha masih tiada masa nak BW korang..insyallah lepas exam nanti sha kunjung berabis ya..hehe

so topik entry kali ini bukan nak menunjuk2 tauu..:P saja nak share kat korang sha hp second hand hehe..siapa pakai samsung sekarang angkat kaki?? hehe..kita segeng tau..sha baru guna smart phone..abang sha yang bagi..tu pun bekas2 dia guna..-.-'' tak apalah yang penting free hehe..

so sha tak jadi guna rebet..dah penat kumpul duit..akhirnya dapat free..dulu sha pakai c3 ja kawan2..tak adanya nak whatsapp macam sekarang :P

besar dan berat :P tapi pink gituu


samsung s advance..color putih..slim dan ringan

actually sha guna dua2 :P..inilah pelajar sekarang pakai hp kalah orang pejabat..hehe..tapi susah juga kalau hp tak ada internet..susah nak berhubung dengan kawan2..semuanya dihujung jari kan??

pstt..harga samsung galaksi sIII dah jatuh tauu..RM999 korang tak nak beli..kalau korang beli kita memang segeng guna samsung :D info : link


8 comments:

  1. 2 la mencari fon yg ad internt... snang nk update blog

    ReplyDelete
  2. Wahhhh cantik kaler putih lagi suci hiii. . sy mampu guna galaxy y je haha

    ReplyDelete
  3. huhu kita guna samsung gak. Hoyeahh geng2 ^^

    ReplyDelete
  4. waah hebat laa dia,..mama gn enpon murah jer..huhu

    ReplyDelete
  5. Saya penggunakan samsung jugak..
    Sama warna putih..hehe..
    Tapi bukan samsung galaxy s la..hehe..

    ReplyDelete
  6. wahh cunnye hengpong dia ....kohkohkoh

    ReplyDelete
  7. Amboi, untglh akak :3 . Eh, c3 pn ad w.app ugklh. tp kena d/load. kih3 :)

    ReplyDelete
  8. Akma pakai S Advance sama macam Sha, warna pun sama dan dapat free jugeeee menang contest di Twitter ^^ ~ hihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)