Pencarian 10 Penaja GA yang sporting - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

March 6, 2013

Pencarian 10 Penaja GA yang sporting


Assalamualaikum
hye..sha nak buat GA bulan ni..nak cari 10 penaja yang betul2 nak tingkatkan like Fan Page FB dan nak tambah follower blog..selain itu tulus ikhlas menaja GA sha..GA sha akan ini akan di buat 5x berturut-turut..setiap minggu ada pemenang..so sha nak cari 10 penaja yang akan menaja GA sha selama GA ini berlangsung..faham tak? hehe..
Updated :10 penaja sporting dah dapat !! thanks korang :) 
dalam erti lain..GA #1 berlangsung 1minggu - 2 penaja..
hadiah korang pilih nak taja apa..kecuali review blog dan bloglist  :)
iklan,keychain,edit blog dll boleh !!
bagi yang ada event 
(contest like photo segala..diwajibkan jadi sponsor..untuk meningkatkan like korang itu )


do PM me : https://www.facebook.com/luvyoushanas 
(reply maybe lambat..tapi akan dilayan juga)
Penaja akan dapat benefit juga..hehe

8 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad